Followers

Sunday, 27 May 2012

Aku dah lama tak update. Haha, hmm , aku update nih pun sebab nak cerita lah ada lah beberapa benda.
Hmmm.

First . 

Mssm tu takdalah gempak sangat pun . Bagi aku lah , memang lah glow in the dark tu best , tapi biasa2 ja.
Hmm, aku tak suka mssm tu . Taktau lah sebab apa. Even dapat pengalaman , but takdalah awesome gila2. Cukup ahh pasal mssm , aku taksuka lah.

Second

Hati aku lah , aku takfaham hati aku . Haa, aku sayang hang woi . Aku tak tipu . Tapi aku terminat kat dia tu . Macam bangang lah . Okay , aku dah lupa dah dia tu . Aku bukan jenis play . Aku janji lah kat hang , aku takkan curang . Haa, aku igat lah apa yang hang selalu cakap , setia. yes, aku setia.

Ohmaaayy , aku baru terbaca ,. Heshhh , ganggu mood nak tulis ahh .Dah lah , aku takda mood dah nak tulis. sakit hati woi . sapa tak terasa kalau hang buat camtu ? aku harap hang faham ahh . takkan aku nak pi bagitau kat hang kut.

No comments: