Followers

Sunday, 29 July 2012

Assalammualaikum. Ohaii. >.<
Okay, aku takda nak cakap apa pun, cuma dah lama tak update, then update pi laah.


Gilaaa, blog dah bersawang teruk. :O
Ahaha, jangan risau, lepas ni aku selalu update okay.


Hariniii. Bukan harini laa, 18/7/11 aku officiallllll single. Hahaha, sedih? Of course lah dude. Tapi , entah , aku sendiri dah sedia. Aku rasa keputusan aku betul. Sebab? Hahaha, takda sebab yang munasabah sebenarnya. Tada persefahaman.Tu biasa laa dalam hubungan kan? Tapi entah, aku rasa perasaan aku berubah. Sorry. aku sendiri taktau. AKu sendiri tak faham. Tapi tak ubah totally laa, baru sikit. Hmm, perempuan biasalah, bak kata alia. Hmm, aku rasa kalau dah berubah sikit tu, tak mustahil kan boleh berubah banyak nanti? Takpalah, aku rasa keputusan aku dah betul. And aku tengah biasakan diri aku tak text dia, tak otp dengan dia, takda dah goodmorning, takda night text, takda semualaaaa. Aku rindu jugak sebenarnya. Tapi semalam text, dia macam takda mood ja. Aku pun malas laa nak buat dia down. Aku tau dia marah aku lagi kut. Sorry wey, aku takda maksud ank kecewakan hang. Aku sendiri takmau sanagt semua ni, tapi entah, aku rasa kita tak okay. Memang lah baru sikit, tapi nanti? Kita mana tau. Kalau clash sekarang, perit dia maybe tak sakit sangat sebab baru sat ja. Tapi lama laa jugak. Hang tau tak, hang laa lelaki yang pernah aku sayang banyak macam aku sayng ayah aku. Tapi ayah aku punya sayang lagi banyak laa. Hmm, cuba laa bayang kalau kita teruskan lagi, then annti nak dekat2 pmr nuh, clash. Boom, berkecai hati woi. Pernah ka fikir semua tu? Dah la, cukup, hang kenangan aku. :) Eh, suami kedua aku jugakk. Hahaha, kita still kawan , and aku bersyukur . Banyak orang clash then musuh. Kita tak. Yeahhh.  Sayang of course ada lagii. Hahhaa, tapi maybe kawan ja lah. Aku janji kat hang jugak kan, aku ada ja untuk hang bila bila masa. :) Hang pun jangan laa lupa aku annti bila ada orang lain. Hahaha, aku tak harapkan hang dah, cuma tolong jangan buang kenangan tu. Janji k? :')


Sekarang , new life maybe, Hahaha, penat laa tengok cerita orang nuh, nih, and so on. Hihik, new life, new crush,Hahahaha. Takut laa nak suka orang ni. Susah k nak cari yng betulbetul ikhlas, sayang kita seadanya, terima kita, faham kita, pandai jaga hati kita, and buat kita gembira, and setia dekat kita. *jiwang pi laa* . Crush aku cakap, takda orang macm tu. Kalau da, satu dalam sejuta maybe.Dia cakap, hnya kawan kita faham kita macam tu. Hmm, ada betul jugaklah, tapi entah. Hati aku, pernah suka dia. Apa perasaan kita, kawan baik kita suka lelaki yang kita suka. Kalau kawan baik yang betul2 baik, maybe lepaskan untuk kawan baiknya, tapi aku, hmm, aku rasa aku akan lepaskan dia untuk hang. Hahaha, jangan risau k. Ingatlaa aku kawan baik hang. Kalau tak hargai lagi, taktahu ank cakap laaaaa. -.-


Okay2, cukuplahhhh. Makin lama type, makin luka hati aku. Hohoho. And dude, aku harap hang bahagia weh. Bahagia dengan orang yang hang sayang. Aku restuu. Hahahaha. Okay, tu ja laa. Hmm, okay bye readers. :D

No comments: